Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Om cookies på hkr.se. Jag godkänner

Gemensamt skapar vi tillväxt

Dra nytta av den samlade kompetens som våra forskare och studenter har. Er kunskap är lika viktig för oss. Vi tror nämligen att vi gemensamt kan skapa tillväxt. För att möjliggöra detta har vi ett flertal funktioner som vänder sig till dig som företagare.

Samarbeta med en student

Att redan nu etablera en bra relation till våra studenter är en god idé för framtida rekryteringar. Genom att erbjuda någon av våra studenter en plats där de kan göra sin verksamhetsförlagda utbildning (VFU) eller examensarbete kan du låta våra studenters kompetens göra nytta i din organisation.
Läs mer: Verksamhetsförlagd utbildning

HKR Innovation

Genom HKR Innovation kan ditt företag etablera utvecklingsprojekt, få tillgång till erfarna affärs- och verksamhetsutvecklare och hitta inledande finansieringsmöjligheter (se även Stiftelsen Ruth) för innovationsprojekt. Du får också tillgången till HKR och Krinovas Öppna Innovationsarena som kan bli språnget framåt för verksamheten eller lösningen på ett problem som du länge brottats med.
Läs mer: HKR Innovation

Krinova Incubator & Science Park

Krinova Science Park identifierar och arbetar med framtidens utmaningar på områdena mat, miljö och hälsa. Krinova är ett dynamiskt nav i Kristianstad som kopplar samman lokala, regionala och globala perspektiv.
Läs mer: Krinova Science Park

Uppdragsutbildningar

Genom HKR Uppdrag AB får ditt företag tillgång till högskolans alla utbildningar. Bli student igen och öka dina möjligheter till lönsamma affärer. Vi skräddarsyr utbildningar utifrån din organisations behov. Utbildarna är välrenommerade pedagoger som garanterar resultaten.
Läs mer: Uppdrag AB

Kontaktperson

RUTH - en katalysator för regionens utveckling

Uppdaterad: av Sofia Johansson

Sidansvarig: Fredrika Braw