Nätverksträff 22 augusti
Välkommen till nätverksmöte #4!
Temat för det fjärde mötet är vägen till marknaden för ett nytt livsmedel.
Som en del av projektet "Insekter - en kulinarisk och hållbar delikatess" bjuder vi in till ett fjärde nätverksmöte för alla som intresserar sig för framtidens hållbara livsmedel.
Programmet för dagen rymmer föredrag och presentationer av helt nya resultat från forskningsprojektet. Vi diskuterar även framtida aktiviteter i nätverket.
Tid och plats: 22 augusti kl. 13-16 träffas vi på Krinova Incubator & Science Park i Kristianstad.
Program
Kl. 13:00-13:15 Välkomna och kort presentation av deltagarna
Kl.13:15-13:45 Beredskapen är god? Så här förbereder sig detaljhandeln på ett kommande godkännande av insekter som mat
Kl. 13:45-14:00 Delstudie 1: Mjölmask som livsmedelsråvara – färsk och lagrad
Kl. 14:00-14:20 Delstudie 2: Konsumentstudie mjölmask – chips och pastej
Kl. 14:20-14:40 Delstudie 3: Attityder och värderingar
Kl. 14:40-15:00 Kaffe
Kl. 15:00-16:00 Workshop med frågeställningar från KK-projektet
Varmt välkomna!
önskar Karin Wendin och Viktoria Olsson