Gå direkt till innehåll.
  • Bibliotek
  • Canvas lärplattform
  • E-post
  • Studentportalen
  • För medarbetare
In English
  • {{ node.Name }}
  • Logga in
  • Canvas lärplattform
  • E-post
  • Studentportalen
  • För medarbetare
{{ prevNode.Name }}
{{ node.Name }}
  • Bibliotek
In English
Logotyp HKR
  • Utbildning
  • Forskning
  • Samverkan
  • Om oss
Mer innehåll
{{ node.Name }} {{ node.Name }}
  1. HKR
  2. Gastronomiprogrammet
  3. Artiklar och intervjuer
  4. Daniel Hallmer, produktutvecklare på Axfood
  1. HKR
  2. Gastronomiprogrammet
  3. Artiklar och intervjuer
  4. Daniel Hallmer,...

Daniel Hallmer, produktutvecklare på Axfood

Daniel Hallmer jobbade som kock under flera år men sökte till Gastronomiprogrammet vid Högskolan Kristianstad för att komma vidare yrkesmässigt. Nu jobbar han med produktutveckling och marknadsföring på Axfood.

– Programmet är brett och jag har lärt mig mycket inom flera områden, säger han.
Daniel tycker att Gastronomiprogrammet vid Högskolan Kristianstad är unikt eftersom det riktar sig mot hela mat- och måltidssektorn. Andra liknande utbildningar är oftast inriktade mot restaurangbranschen. Att utbildningen är bred och innehåller olika typer av ämnen är den största fördelen, enligt Daniel.
– Det är som ett stort smörgåsbord. Man får välja att fokusera på det man är intresserad av och lära sig mer om det, säger han.
Ett tillfälle att fokusera på ett specifikt intresse är under praktiken, den så kallade verksamhetsförlagda utbildningen, VFU:n. Daniel och en av hans kursare jobbade med att utveckla koncept åt ett företag som skulle öppna franchiseverksamhet.
Efter utbildningen var Daniel inte helt säker på vad han ville ha för jobb. Snart fick han dock jobb som kvalitetssäkrare på Axfood i Stockholm. Senare bytte han till en tjänst som matinspiratör. Tjänsten tillkom delvis på initiativ av Daniel och han fick vara med och utforma den själv. Han arbetar bland annat med marknadsföring, genom exempelvis pr och externa evenemang, men också en del kvalitetssäkring och intern kommunikation.
– Under utbildningen lärde jag mig mycket om matkommunikation och gestaltning, hur man kan förmedla ett budskap genom mat. Det har jag nytta av nu, säger han.

Anmälningsalternativ
Start: {{ programme.TerminOchAr }}, vecka {{ programme.Startvecka }}
Studietakt: {{ programme.PtillF.Studietakt }}%
Studieform: {{ programme.StudieForm }} , {{ programme.PtillF.Oblig_sammankomster }} obligatorisk träff {{ programme.PtillF.Oblig_sammankomster }} obligatoriska träffar + {{ programme.PtillF.Oblig_ickeFysiska_sammankomster }} obligatorisk träff online {{ programme.PtillF.Oblig_ickeFysiska_sammankomster }} obligatoriska träffar online {{ programme.PtillF.Oblig_sammankomster }} obligatoriska träffar
Ort: {{ programme.Ort }}
Språk: {{ programme.Sprak }}
Urval: {{ programme.Urval }}
Anmälningskod: {{ programme.AnmalningsKod }}
Anmälan senast: {{ programme.AnmDateWorkDay | date:'yyyy-MM-dd'}}
{{ programme.SokLankText }} Anmäl dig
Sen anmälan

Ännu ej öppen för anmälan

Stängd för anmälan

OBS! Inställd
{{ programmeInfo.Namn }} - {{ programmeInfo.Poang }}
Anmäl dig
Stäng

Välj programtillfälle

  • {{ programme.TerminOchAr }}{{ programme.UniqueProperty }}
    Studietakt: {{ programme.PtillF.Studietakt }}%
    Studieform: {{ programme.StudieForm }} , {{ programme.PtillF.Oblig_sammankomster }} obligatorisk träff {{ programme.PtillF.Oblig_sammankomster }} obligatoriska träffar + {{ programme.PtillF.Oblig_ickeFysiska_sammankomster }} obligatorisk träff online {{ programme.PtillF.Oblig_ickeFysiska_sammankomster }} obligatoriska träffar online {{ programme.PtillF.Oblig_sammankomster }} obligatoriska träffar
    Ort: {{ programme.Ort }}
    Språk: {{ programme.Sprak }}
    Urval: {{ programme.Urval }}
    Anmälningskod: {{ programme.AnmalningsKod }}
    Anmälan senast: {{ programme.AnmDateWorkDay | date:'yyyy-MM-dd'}}
    {{ programme.SokLankText }} Anmäl dig
    Sen anmälan
    {{programme.ApplicationStartText}}
    Stängd för anmälan
    OBS! Inställd
Uppdaterad: 2016-08-15 av {{changedby.Name}} {{changedby.Name}}
Sidansvarig: {{pageresponsible.Name}} {{pageresponsible.Name}}
Dela
Dela

En liten men samtidigt stor högskola, samlad på ett campus.

Kontakt

Telefon: 044-2503000

E-post: info@hkr.se

Fler kontaktuppgifter

Organisationsnummer: 202100-3195

Adress: Högskolan Kristianstad

291 88 Kristianstad

Hitta hit

Genvägar

  • Canvas lärplattform
  • E-post, logga in
  • Studentportal
  • Bibliotek
  • Jobba hos oss
  • För medarbetare
  • Om något händer
  • Covid-19
  • Om cookies
  • Tillgänglighet
  • Webbkarta
© Högskolan Kristianstad 2022
Följ oss

En liten men samtidigt stor högskola, samlad på ett campus.

Kontakt

Telefon: 044-2503000

E-post: info@hkr.se

Fler kontaktuppgifter

Organisationsnummer: 202100-3195

Adress: Högskolan Kristianstad

291 88 Kristianstad

Hitta hit

Genvägar

  • Canvas lärplattform
  • E-post, logga in
  • Studentportal
  • Bibliotek
  • Jobba hos oss
  • För medarbetare
  • Om något händer
  • Covid-19
  • Om cookies
  • Tillgänglighet
  • Webbkarta
© Högskolan Kristianstad 2022