Upplevelser med mat och måltid
7,5 hp
Kurskod: KM112G
Beslut: Fastställd av Utbildningsnämnden för lärande och miljö 2014-03-12. Giltig från och med 2014-09-01. Nedlagd 2023-01-31. Ersätts av: KM113G - Upplevelser med mat och måltid.
Nivå: Grundnivå
Ämnesgrupp: Måltids- och hushållskunskap ()
Utbildningsområde: Designområdet 100%
Huvudområde: Mat- och måltidskunskap
VFU-andel: -
Engelsk titel: Experience with food and meal
Revideringar
Revideringen gäller ändring av litteratur
Revideringen gäller justering av text och ändring av litteratur
Litteratur
Litteraturlistan kan komma att revideras fram till 8 veckor före kursstart.
Kurslitteratur finns i viss omfattning att låna eller ladda ner på biblioteket. Talböcker för studenter med läsnedsättning finns sök- och nedladdningsbara i Legimus.
-
Gustafsson, I-B, Öström, Å, Johansson, J och Mossberg, L (2006), The five Aspects meal Model: a tool for developing meal services in resturants. Läsanvisningar s 84-93. Anmärkning: Journal of Foodservice, 17
-
Pine, B. J. & Gilmore, J. H. (2011), The experience economy. Boston, MA: Harvard Business Review Press (359 s).
Artiklar till ett omfång av ca 100 sidor kan tillkomma Articles amounting to approximately 100 pages may be added.