Livsmedelsmikrobiologi, fortsättning del 1 - Livsmedlens gömda liv
2,5 hp
Kurskod: MOM001
Beslut: Fastställd av Fakultetsnämnden för naturvetenskap 2024-01-30. Giltig från och med 2024-11-11.
Nivå: Grundnivå
Ämnesgrupp: Livsmedelsvetenskap ()
Utbildningsområde: Naturvetenskapliga området 100%
Huvudområde: Mat- och måltidsvetenskap
VFU-andel: -
Engelsk titel: Food Microbiology, continuation part 1 - The Hidden Life of Food
Revideringar
Litteratur
Litteraturlistan kan komma att revideras fram till 8 veckor före kursstart.
Kurslitteratur finns i viss omfattning att låna eller ladda ner på biblioteket. Talböcker för studenter med läsnedsättning finns sök- och nedladdningsbara i Legimus.
-
Adams, Martin R & Moss, Maurice O (2015), Food Microbiology. 4 upplagan. Cambridge: Royal Society of Chemistry (562 s). Läsanvisningar Kapitel 1-4 & 9.
Ytterligare material kan tillkomma, max 100 sidor.