Att arbeta praktiskt med livsmedelskvalitet
Arbetar du med kvalitetsfrågor på ett livsmedelsföretag? Är du kvalitetsingenjör? Kvalitetssamordnare? Kvalitetstekniker eller liknande? Vill du vidareutbilda dig?
Välkommen till denna kurs som handlar om kvalitetsarbete i praktiken.
Kursen pågår mellan vecka 44 2025 – vecka 3 2026.
Kursen är uppdelad i 3 delar.
Del 1. innehåller digitala föreläsningar om relevanta områden inom livsmedelskvalitet såsom livsmedelsmikrobiologi, provuttag, märkning, förpackningar, ordning & reda m.m.
Föreläsningarna (6 st) sker en gång i veckan ca 2 timmar/tillfälle.
Del 2. innehåller olika aspekter på ledarskap i rollen som kvalitetsarbetare. Såsom att leda en grupp, att få andra att göra det man vill och att ta beslut.
Föreläsningen sker på Högskolan i Kristianstad i två dagar, 26-27 november.
Del 3. att tillsammans med utsedd mentor diskutera kvalitetsarbete ur olika synvinklar nu och i framtiden. Resultatet redovisas för varandra i kursen vid en digital träff.
Kursavgift: 11000 kr ex moms/deltagare.
(I kursavgiften ingår inte resa och logi för tvådagarsträffen på Högskolan i Kristianstad)
Hör gärna av dig om du har några frågor eller funderingar kring denna kurs till kursansvarig Erik Svensson, erik.svensson@hkr.se
Anmälan