Att arbeta praktiskt med livsmedelskvalitet
Arbetar du med kvalitetsfrågor på ett livsmedelsföretag? Är du kvalitetsingenjör? Kvalitetssamordnare? Kvalitetstekniker eller liknande? Vill du vidareutbilda dig?Välkommen till denna kurs som handlar om kvalitetsarbete i praktiken.
När? Kursen pågår mellan vecka 44 2025 – vecka 3 2026.
Kursen är uppdelad i 3 delar:
Del 1. innehåller digitala föreläsningar om relevanta områden inom livsmedelskvalitet såsom livsmedelsmikrobiologi, provuttag, märkning, förpackningar, ordning & reda m.m.
Föreläsningarna (6 st) sker en gång i veckan ca 2 timmar/tillfälle.
Del 2. innehåller olika aspekter på ledarskap i rollen som kvalitetsarbetare. Såsom att leda en grupp, att få andra att göra det man vill och att ta beslut.
Föreläsningen sker på Högskolan i Kristianstad i två dagar, 26-27 november.
Del 3. att tillsammans med utsedd mentor diskutera kvalitetsarbete ur olika synvinklar nu och i framtiden. Resultatet redovisas för varandra i kursen vid en digital träff.
Kursavgift: 11000 kr ex moms/deltagare. (I kursavgiften ingår inte resa, logi och mat för tvådagarsträffen på Högskolan i Kristianstad)
Kontakt: Hör gärna av dig om du har några frågor eller funderingar kring denna kurs till kursansvarig Erik Svensson, erik.svensson@hkr.se
Anmälan