Gå direkt till innehåll.
  • Bibliotek
  • Canvas lärplattform
  • E-post
  • Studentportalen
  • För medarbetare
In English
  • {{ node.Name }}
  • Logga in
  • Canvas lärplattform
  • E-post
  • Studentportalen
  • För medarbetare
{{ prevNode.Name }}
{{ node.Name }}
  • Bibliotek
In English
Logotyp HKR
  • Utbildning
  • Forskning
  • Samverkan
  • Om oss
Mer innehåll
{{ node.Name }} {{ node.Name }}
  1. HKR
  2. Samverkan
  3. Uppdragsutbildning
  4. Uppdrag Mat och måltid
  5. Innovativ produktutveckling
  1. HKR
  2. Samverkan
  3. Uppdragsutbildning
  4. Uppdrag Mat och måltid
  5. Innovativ...

Innovativ produktutveckling

Högskolan Kristianstad har med stöd av Region Skåne tagit fram ett kurspaket för innovativa produktutvecklingsprocesser riktat till yrkesverksamma i livsmedelssektorn under våren–sommaren 2021.

I samarbete med SLU Alnarp och Krinova Incubator och Science Park har Högskolan Kristianstad utvecklat en flexibel kurs utifrån behov som identifieras hos såväl yrkesverksamma som arbetsgivare inom livsmedelsbranschen. 

Syftet med kursen är att bidra till kompetensutveckling för yrkesverksamma inom livsmedelssektorn för att höja och säkerställa medarbetares kunskaper, förståelse, färdigheter, förmågor och förhållningssätt gällande innovativ produktutveckling. Fokus kommer att ligga på vegetabiliska råvaror som grönsaker, frukt och bär.

Tänkbart innehåll i kursens flexibla moduler som ska vidareutvecklas i samråd med intressenter/avnämare:

  • Metoder för produktutveckling, innovation och design thinking
  • Praktisk produktutveckling (tex marknadsundersökning och prototyptillverkning) vid Testbädd Balsgård och Open lab Food
  • Livsmedelshygien som ramfaktor för innovativ produktutveckling
  • Sensorik och konsumenttester av produkter
  • Marknadsföring och marknadskommunikation
  • Produktkalkyler och prissättning
  • Marknadsstrategier, segmentering och affärsutveckling
  • Ledarskap och projektledning av innovationer och utvecklingsprojekt.

Låter det intressant? Vilka behov finns hos er? Kontakta Viktoria Olsson.

Nätverksträffar för dig som arbetar inom de gröna näringarna

Läs mer om nätverksträffar som är en del av det framtagna kurspaketet ovan. 

Det gick inte att fullfölja begäran.

Kontakt

{{ staffmember.Name }}
{{ staffmember.Name }}
{{ staffmember.JobTitle }}
Länk till kontaktuppgifter visas om {{staffdetails.CountDown}} sekunder.
Visa kontaktuppgifter
E-post {{ staffmember.Email }}
Telefon {{ staffmember.Telephone }}
Digitalt möte: {{ staffmember.ZoomUrl }}
Nätverksträffar grön näring

Nätverksträffar för dig som arbetar inom de gröna näringarna

Vill du som företagare inom de gröna näringarna utveckla dina produkter och ditt erbjudande? Läs mer och anmäl här!
Uppdaterad: 2022-03-01 av {{changedby.Name}} {{changedby.Name}}
Sidansvarig: {{pageresponsible.Name}} {{pageresponsible.Name}}
Kortadress: www.hkr.se/innovativ_produktutv2021
Dela
Dela

En liten men samtidigt stor högskola, samlad på ett campus.

Kontakt

Telefon: 044-2503000

E-post: info@hkr.se

Fler kontaktuppgifter

Rapportera missförhållanden, visselblåsning

Organisationsnummer: 202100-3195

Adress: Högskolan Kristianstad

291 88 Kristianstad

Hitta hit

Genvägar

  • Canvas lärplattform
  • E-post, logga in
  • Studentportal
  • Bibliotek
  • Jobba hos oss
  • För medarbetare
  • Om något händer
  • Om cookies
  • Tillgänglighet
  • Webbkarta
© Högskolan Kristianstad 2023
Följ oss

En liten men samtidigt stor högskola, samlad på ett campus.

Kontakt

Telefon: 044-2503000

E-post: info@hkr.se

Fler kontaktuppgifter

Rapportera missförhållanden, visselblåsning

Organisationsnummer: 202100-3195

Adress: Högskolan Kristianstad

291 88 Kristianstad

Hitta hit

Genvägar

  • Canvas lärplattform
  • E-post, logga in
  • Studentportal
  • Bibliotek
  • Jobba hos oss
  • För medarbetare
  • Om något händer
  • Om cookies
  • Tillgänglighet
  • Webbkarta
© Högskolan Kristianstad 2023