Del 1 består av digitala föreläsningar om intressanta kvalitetsaspekter.
Föreläsningar
Ämne: Ordning och reda i produktionslokaler, metoder
Datum och tid:
Föreläsare: Henning Bergerud
Ämne: Provuttag och analyser
Datum och tid:
Föreläsare: Bo Ekstrand, adjungerad professor, Avdelningen för mat- och måltidvetenskap, Högskolan Kristianstad
Ämne: Mikrobiologi
Datum och tid:
Föreläsare: Stina-Mina Ehn Börjesson, universitetslektor, Fakulteten för naturvetenskap, Högskolan Kristianstad
Ämne: Märkning av livsmedel
Datum och tid:
Föreläsare: Erik Svensson, adjungerad universitetsadjunkt, Avdelningen för mat- och måltidsvetenskap, Högskolan Kristianstad
Ämne: Vikt och volym - Vägning och mätning
Datum och tid:
Föreläsare: Mettler Toledo
Ämne: Förpackningar – ny EU-lagstiftning kring återvinning och återvunnet förpackningsmaterial
Datum och tid:
Föreläsare: Olof Sandberg, Senior Project Leader, Packbridge
Varje föreläsningstillfälle är ca 2 timmar och sker ca 1 gång/vecka mellan 28 oktober till 9 december.
(Sidan fylls på med information efterhand)