Gå direkt till innehåll.
Cookies
Cookies
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt. Om du fortsätter godkänner du att cookies används. Välj "Mer info" för att läsa mer eller hur du gör för att slippa cookies.
Jag förstår Mer info
  • Bibliotek
  • Studentportalen
  • Lärplattform Canvas
  • För medarbetare
In English
  • {{ node.Name }}
{{ prevNode.Name }}
{{ node.Name }}
  • Bibliotek
  • Logga in:
  • Studentportalen
  • Lärplattform Canvas
  • För medarbetare
In English
Logotyp HKR
  • Utbildning
  • Forskning
  • Samverkan
  • Om oss
Mer innehåll
{{ node.Name }} {{ node.Name }}
  1. HKR
  2. Forskning
  3. Forskningsmiljöer
  4. MEAL - Food and Meals in...
  1. HKR
  2. Forskning
  3. Forskningsmiljöer
  4. MEAL - Food and Meals in...

MEAL - Food and Meals in Everyday Life

The goal of the research environment is to be an internationally recognized actor in Food and Meal Science, promoting a sustainable and healthy society through interdisciplinary and deep expertise. Food and Meal Science is a multidisciplinary field based on three, individually, strong scientific areas. These are:

  • Food Science
  • Nutrition and Health
  • Food Culture and Communication

The work within the research environment MEAL aims to develop and strengthen the uniqueness and the integration of the three scientific areas, through a strong and sustainable research environment providing solutions and understanding of challenges in the society. It is of importance to generate and communicate new knowledge. A further aim is to maintain and increase the interest of Food and Meal Science in the surrounding society.

In combination, the three scientific areas of Food and Meal Science build MEAL into a unique and interdisciplinary platform of knowledge at Kristianstad University.

Publications

Sortera på
Det gick inte att fullfölja begäran.
{{ author }};
{{ item.Year }}
Fulltext
{{ page }}
Totalt {{ totalPages }} sidor
Det gick inte att fullfölja begäran.

Leader of the research group

{{ staffmember.Name }}
{{ staffmember.JobTitle }}
Telefon {{ staffmember.Telephone }}
Digitalt möte: {{ staffmember.ZoomUrl }}
E-post {{ staffmember.Email }}
Karin Wendin
Ny bok ska ge människan makt över maten.
Äldre människor svälter ihjäl – trots att vi inte har matbrist. I den nyligen släppta boken - "Mat och måltidsteknik för ett hälsosamt och oberoende åldrande" beskriver vår professor Karin Wendin och hennes kollegor förhållandet mellan mat och åldrande.
Uppdaterad: 2021-03-31 av {{changedby.Name}} {{changedby.Name}}
Sidansvarig: {{pageresponsible.Name}} {{pageresponsible.Name}}
Kortadress: www.hkr.se/meal
Dela
Dela

En liten men samtidigt stor högskola, samlad på ett campus.

Kontakt

Telefon: 044-2503000

E-post: info@hkr.se

Fler kontaktuppgifter

Organisationsnummer: 202100-3195

Adress: Högskolan Kristianstad

291 88 Kristianstad

Hitta hit

Genvägar

  • Lärplattform Canvas
  • Studentportal
  • Bibliotek
  • Jobba hos oss
  • För medarbetare
  • Om något händer
  • Coronainformation
  • Om cookies
  • Tillgänglighet
  • Webbkarta
© Högskolan Kristianstad 2021
Följ oss

En liten men samtidigt stor högskola, samlad på ett campus.

Kontakt

Telefon: 044-2503000

E-post: info@hkr.se

Fler kontaktuppgifter

Organisationsnummer: 202100-3195

Adress: Högskolan Kristianstad

291 88 Kristianstad

Hitta hit

Genvägar

  • Lärplattform Canvas
  • Studentportal
  • Bibliotek
  • Jobba hos oss
  • För medarbetare
  • Om något händer
  • Coronainformation
  • Om cookies
  • Tillgänglighet
  • Webbkarta
© Högskolan Kristianstad 2021