Gå direkt till innehåll.
Logotyp HKR
  • Trygghet och säkerhet
  • Bibliotek
  • Canvas lärplattform
  • E-post
  • Studentportalen
  • För medarbetare, Greenroom
In English
  • Utbildning
  • Forskning
  • Samverkan
  • Om oss
  • Logga in
  • Canvas lärplattform
  • E-post
  • Studentportalen
  • För medarbetare, Greenroom
{{ prevNode.name }}
{{ node.name }}
  • Trygghet och säkerhet
  • Bibliotek
In English
Logotyp HKR
  • Utbildning
  • Forskning
  • Samverkan
  • Om oss
Mer innehåll
{{ node.name }} {{ node.name }}
  1. HKR
  2. Gastronomiprogrammet
  3. Recept
  4. Fingermat
  1. HKR
  2. Gastronomiprogrammet
  3. Recept
  4. Fingermat

Fingermat - fingerfood - recept

Här finns Högskolan Kristianstads samlade recept för fingermat, så kallad fingerfood.

Fingermat i form av kycklingbollar på tallrik.

  • Fiskkakor med citronsås - recept
    Fiskkakor med citronsås kan vara ett bra sätt att fylla på energi och protein, och fungerar som både lunch eller middag. Här är recept från kokboken Fingerfoods, goda maträtter för att återfinna matglädjen.
  • Kycklingbollar - recept
    Kycklingbollar kan vara ett bra sätt att fylla på energi och protein, och fungerar som både lunch eller middag. Här är recept från kokboken Fingerfoods, goda maträtter för att återfinna matglädjen.
  • Salta muffins - recept
    Salta muffins kan vara ett bra sätt att fylla på energi och fungerar som både lunch eller middag. Här är recept från kokboken Fingerfoods, goda maträtter för att återfinna matglädjen.
  • Banandrink med yoghurt - recept
    Banandrink med yoghurt kan vara en smakfull paus i vardagen, en söt förfriskning som både återfuktar, ger näring och gör dig glad. Här är recept från kokboken Fingerfoods, goda maträtter för att återfinna matglädjen.
  • Zucchini och ostplättar - recept
    Zucchini och ostplättar kan vara en smakfull paus i vardagen, rik på protein och smak, perfekt för mellanmål och fika. Här är recept från kokboken Fingerfoods, goda maträtter för att återfinna matglädjen.
  • Milkshake med bär - recept
    Milkshake med bär kan vara en smakfull paus i vardagen, en söt förfriskning som både återfuktar, ger näring och gör dig glad. Här är recept från kokboken Fingerfoods, goda maträtter för att återfinna matglädjen.
  • Pannkakor - recept
    Pannkakor kan vara en smakfull paus i vardagen, rik på protein och smak, perfekt för mellanmål och fika. Här är recept från kokboken Fingerfoods, goda maträtter för att återfinna matglädjen.
  • Chokladscones - recept
    Chokladscones kan vara en smakfull paus i vardagen, rik på protein och smak, perfekt för mellanmål och fika. Här är recept från kokboken Fingerfoods, goda maträtter för att återfinna matglädjen.
 

Uppdaterad: 2021-12-15 av Sofia Johansson

Kortadress: www.hkr.se/fingermat

Dela

  • Länk, dela på e-post (öppnas i mail-program)
  • Länk, dela på LinkedIn (öppnas i nytt fönster)
  • Länk, dela på Facebook (öppnas i nytt fönster)
Dela

Högskolan Kristianstad är en del av COLOURS European University Alliance, ett samarbete med åtta andra europeiska universitet.

Colours logotyp.

Kontakt

Telefon: 044-2503000

E-post: info@hkr.se

Fler kontaktuppgifter

Hitta hit

Trygghet och säkerhet​​​​​​​​​​​
Vid nödsituation, ring 112
Högskolans väktare nås på 044-2503650

Genvägar

  • Canvas lärplattform
  • E-post, logga in
  • Studentportal
  • Jobba hos oss
  • För medarbetare
  • Visselblåsning
 
  • Om cookies
  • Tillgänglighet
© Högskolan Kristianstad 2025
  • LinkedIn (öppnas i nytt fönster)
  • Youtube (öppnas i nytt fönster)
  • Instagram (öppnas i nytt fönster)
  • Facebook (öppnas i nytt fönster)
Följ oss

Högskolan Kristianstad är en del av COLOURS European University Alliance, ett samarbete med åtta andra europeiska universitet.

Colours logotyp.

Kontakt

Telefon: 044-2503000

E-post: info@hkr.se

Fler kontaktuppgifter

Hitta hit

Trygghet och säkerhet​​​​​​​​​​​
Vid nödsituation, ring 112
Högskolans väktare nås på 044-2503650

Genvägar

  • Canvas lärplattform
  • E-post, logga in
  • Studentportal
  • Jobba hos oss
  • För medarbetare
  • Visselblåsning
  • Om cookies
  • Tillgänglighet
© Högskolan Kristianstad 2025