Nyhetsbrev mat och måltid 2016
Här hittar du våra nyhetsbrev från år 2016.
-
Nyhetsbrev december 2016
Jul, god mat, god bok. Vi ger dig receptet för en lyckad hemmasittarkväll. Inspireras av en halvdagskonferens och en ny bok om hur vi får in mer frukt, grönt, fullkorn och fisk i mellanmålen. Lär dig också om hur norrsken smakar samt vilka specifika nutritionsproblem som följer med åldrandet och om julbordets historia.
-
Nyhetsbrev oktober 2016
Vildvinet som klättrar uppför byggnaderna på Högskolan Kristianstad lyser höst och vi är mitt inne i ansökningsperioden inför vårterminen 2017. Nya Magisterprogrammet i mat och måltidskundkap startar och vi ser fram emot många sökanden.
-
Nyhetsbrev juni 2016
Första sommarmånaden är här och mycket har hänt sedan vårt förra nyhetsbrev i mars. Våra studenter har gjort sina spännande uppsatser och vi har ställt ut på Skånes matfestival i Brösarp!
-
Nyhetsbrev mars 2016
Det är vår i luften och matglädjen hos gastronomerna på Högskolan Kristianstad är högre än någonsin! Till och med den 15 april går det att ansöka till Gastronomiprogrammet och till våra fristående kurser på Högskolan Kristianstad.