Nätverksdag med gastronomer!
Gastronomiprogrammet bjuder in arbetsgivare från livsmedelssektorn och andra med intresse för utbildningen till en nätverksdag.
När: Fredag 22 mars 2024. Kl. 09:30-15:00.
Var: Gastronomin hus 180.
Anmälan: Anmäl deltagande senast 20 mars till josefin.jarletoft@hkr.se
Ange allergier eller andra önskemål gällande maten i samband med anmälan. Det kommer att finnas vegetariska alternativ till förmiddagsfika och lunch.
Syftet med nätverksdagen är att livsmedelssektorn och framtidens gastronomer möts för nya kontaktytor, rekrytering och kompetensutveckling
Om ditt företag eller organisation är intresserad av att komma och träffa studenterna under lättsamma former, eller kanske bara ta en fika eller en lunch under dagen, kontakta Viktoria Olsson, Programområdesansvarig Mat- och måltidsvetenskap, viktoria.olsson@hkr.se
Program
09.30 Välkommen och kaffe
10.00 Föredrag om karriärplanering och hur du kan använda LinkedIn.
Ann-Sofie Säbom och Marie Felix från Högskolan Kristianstad.
10.30 Sustainalink – en samarbetsresurs! Helena Ensegård
11.00 Spot on food 2024. Elin Carleke från Krinova Incubator & Science park.
11.30 Programinformation – vad händer inom mat och måltidsvetenskap? Viktoria Olsson och Sarah Forsberg från Högskolan Kristianstad.
12.00 - 13.00 Lunch med mingel i köket
13:00-14:00 Testa svenska viner och ostar! Hjälp Thorhildur Hjartardottir och Emma Andersson med sitt exjobb. Lokal: Sensoriklabbet hus 180.
13.00 -15.00 Möjlighet för mat- och måltidsverksamheter att presentera sig under informella former, lokal 180-043. Anmäl intresse till viktoria.olsson@hkr.se
13.00 -15.00 Samt Klädbytarevent – tag med det du eller dina barn vuxit ur eller tröttnat på och byt mot några nya plagg! Lokal 180-016. Anmäl intresse till viktoria.olsson@hkr.se